Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Sirdal Huskyfarm behandler dine personopplysninger. Sirdal Huskyfarm ved daglig leder er behandlingsansvarlig og plikter til å behandle disse i overensstemmelse med personopplysningsloven. Vi behandler personopplysninger for å kunne levere og selge våre tjenester, aktiviteter og produkter.

Personopplysninger som behandles

Opplysninger du deler med oss er fra bestilling eller forespørsel via internettbooking, kontaktskjema, e-post, eller telefonsamtale. Opplysninger vi mottar er navn og kontaktinfo som e-post, telefonnummer og adresse. Du kan bli forespurt om tilleggsopplysninger angående alder, matallergier, fysisk kondisjon, høyde/vekt eller skostørrelse/klesstørrelse der dette er relevant for aktiviteten. 

Opplysninger som registreres ved bruk av vår nettside. Vi benytter cookies, som er standard internett teknologi med informasjonskapsler med informasjon om trafikkmåling og optimalisering av innholdet. Vi benytter oss av Google Analytics som registrerer hvor lenge du er innom siden vår, hvilke linker du trykker på, tidspunkt for besøket, geografisk posisjon og IP-adresse. Disse dataene blir anonymisert slik at besøkende på nettsiden ikke kan spores tilbake til en enkeltperson. Du kan når som helst velge å slå av bruken av cookies i din nettleser, men merk at noe av funksjonaliteten ikke vil fungere optimalt. 

Hensikten med personopplysninger

Vi behandler personopplysninger for å kunne oppfylle våre forpliktelser til deg som kunde. Vi vil ivareta kundebehandling i form av kommunikasjon, bestilling og leveranse. Tilleggsopplysninger er informasjon som er nødvendig for å ivareta sikkerhet og levere våre tjenester på en trygg måte.

Informasjon fra Google analytics blir brukt til analyseformål og kartlegging av nettsiden med hensikt å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere søket.

Deling av personopplysninger

Vårt online bookingsystem Bookeo mottar opplysninger som navn og kontaktinfo ved bestilling. Disse opplysningene er kun synlige for oss og blir brukt til å reservere og bekrefte planlagt aktivitet. Vår betalingsgateway Stripe håndterer selve betalingen og vi får ingen informasjon om dine kortdetaljer. 

Vi vil ikke dele eller selge dine personopplysninger med andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Varighet og rettigheter

Personopplysninger lagres bare så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og lovpålagte plikter. Du kan kreve innsyn og flytting av dine personopplysninger, samt kreve retting og sletting av opplysninger.  

Endringer

Sirdal Huskyfarm forbeholder seg retten til å endre denne personvernerklæringen ved behov eller ved lovpålegg. Ved eventuell endring vil den oppdaterte personvernerklæring være tilgjengelig på våre nettsider og anses gjeldende.