Fjelleventyr (5 timer)

En femtimers dagstur med hundekjøring i høyfjellsterreng hvor gjester blir inkludert med huskyer før og etter turen. Vær- og føreforhold vil alltid være med på å bestemme destinasjon som avtales med gjester i forkant av turen. Vi starter med en innføring i teori og sikkerhet før gjester kjører sitt eget hundespann inn i fjellet over tregrensen. Vi besøker områder nær Norges nest største verneområde – hvor Europas sørligste villreinstamme lever (http://www.nasjonalparkstyre.no/svr/). Halvveis på turen vil vi ha en pause med et enkelt varmt måltid og dele historier fra området vi besøker. Full av nye erfaringer tar vi fatt på turen hjemover og ned fra fjellet – vær forberedt på å bruke bremsen! Husk å gi tilbakemelding om eventuelle allergier ved booking/forespørsel.  

Passer for

De som vil oppleve fjellet og urørt natur fra hundesleden i varierende terreng. Vi forventer at du har god fysisk form, balanse og er forberedt på litt action. Du vil få ansvar for å kjøre ditt eget hundespann. Aldersgrense 14 år. Min. 2 pers, maks. 5 pers.

Når

Tilbys på bestemte datoer i vintersesongen Januar til April (avhengig av snøforholdene).
Sjekk bestillingskalenderen ovenfor.
Start 10:30 på Sirdal Huskyfarm (hvis ikke kommunisert annerledes.

Hva bør du ta med

Vi forventer at du har med varme vinterklær (jakke og bukse), ull innerst, votter, varm lue, snøbriller og gode vintersko. Ta med en liten tursekk på sleden med ekstra klær, varm drikke og litt lommemat, da det kan være vanskelig å forutsi pauser underveis.

Pris

NOK 3,200,- per pers.

Bestill nå