Vinteropplevelser

La deg begeistre når hundene gyver løs over hvite vidder, fra masse lyd, kaos og energiutfoldelse ved start, til den fullstendige stillheten du møter på fjellet. Hør på bålet som knitrer og kjenn den friske luften fylle lungene. La roen fylle sinnet. Da betrakter vi deg kanskje i øyekroken og smiler. For da vet vi at du har fått en smak av vårt Sirdal og at dette vil du huske!

I Sirdal elsker vi vinteren! Spesielt når sola skinner og snøen ligger som et innbydende teppe og lokker både mennesker og hundespann ut på tur. Tunge snøfall og vinden som uler gir en magisk og god følelse etter fysisk anstrengelse ute i frisk fjell-luft. Da er det godt å nyte et velsmakende måltid før en går til ro.

Sammen med oss i Sirdal Huskyfarm kan du under trygge forhold bli med på dagsturer, trugeturer, hundekjøring og turer med overnatting i hytter eller telt i villmarksleiren. For andre passer det kanskje bedre med isklatring eller snøscooter, eller rett og slett en dag i akebakken!

Vinteren er en venn i Sirdal!

Huskyfarm Adventure, 3h
Tre timers familievennlig program på Sirdal Huskyfarm. Vi starter i hundegården og hilser på alle polarhundene som er trygge og sosiale. Deretter ser vi litt på utstyr og forteller om hundekjøring. Alle får anledning til å kjøre hundespann alene i rundløyper på gården. Det hele avsluttes innendørs med et enkelt måltid og formidling av historie og bilder fra Sirdal. Ingen aldersgrense.

NOK 650,- / < 14 years NOK 300,-/ < 3 years free

Mountain Adventure, 4-5h
Dette er en fjelltur og destinasjon bestemmes ut i fra vær og føreforhold. Hver deltaker kjører sitt eget hundespann om ikke annet blir avtalt. Alle deltakere blir også inkludert i rutiner og prosedyrer med hundene i forkant og etter turen. Vi forteller gjerne historier om steder underveis og vi har en total tidsramme på ca. 5 timer. Et enkelt måltid underveis eller etter turen er inkludert i prisen. Aldersgrense: 14 år eller etter avtale med voksne.

Dagstur NOK 2000,- pr. pers

Overnight Mountain Adventure
Samme som «Mountain Adventure», men med overnatting i hytte på fjellet. Vi benytter et av Norges største verneområder hvor Europas sørligste villreinstamme fortsatt holder til. Vi forteller også historien om tidligere tider med mennesker, fattigdom og slit og kampen for å overleve i naturen. Alt av mat og nødvendig utstyr er inkludert- deltakere tar med egen sovepose. Aldersgrense: 14 år eller etter avtale med voksne.

Fra NOK 3500,- pr. pers. (maks 5 pers.)

Premium Mountain Adventure
Overnattingstur med maks 2 deltakere. Her legges stor vekt på høy standard- innhold og servicenivå. All nødvendig bekledning, mat/ drikke og utstyr er inkludert. Pris og innhold avtales og tilpasses individuelt og i samarbeid med kunde.