Sommeropplevelser

Skiftende årstider gir også skiftende aktiviteter. I takt med naturen endres også livet og aktivitetene på farmen. Vårt vakre Sirdal får ny innpakning og vi byr på andre spennende aktiviteter. Prøv gjerne idylliske kanoturer på stille fjellvann eller prøv pil og bueskyting på farmen. Her kan du også trene deg på leirdueskyting, klatring, eller bare nyte en dag med sjelefred og fiskestang.

Hundekjøring er også et tilbud om sommeren. Med spesiallaget sparkesykkel i egen rundløype på gården, kan du også oppleve hvordan hundene arbeider uten snø. Hundegården er i seg selv en opplevelse. Her kan du gå inn til hundene og være med på foring og stell. Hundegården er spesielt tilrettelagt for besøk av alle aldersgrupper. Ja, til og med barnevogn og rullestol kan kjøres inn i hundegården. Alle hundene er inne i hvert sitt hundehus og vi tar de ut i den store hundegården etter behov. Alt i meget forsvarlige og trygge omgivelser.

Huskyfarm Adventure 3h
Familievennlig program på Sirdal Huskyfarm. Her starter vi i hundegården og hilser på alle hundene. Deretter får alle prøve hundekjøring med hjul i rundløyper på gården. Vi avslutter innendørs med et enkelt måltid og bilder fra livet på huskyfarmen.

Mountain Adventure ½ Day
Familievennlig kanotur med muligheter for å fiske. Ingen aldersgrenser.

Mountain Adventure Full Day
Kano og vandretur inn i Norges nest største verneområde. Fiskemuligheter. Krevende tur- aldersgrense 10 år.

Overnight Mountain Adventure
Overnattingstur inn til Sigurdsheller i Norges nest største verneområde. Her fortelles historien fra stedet helt tilbake til 1100- tallet. Vi overnatter i over 100 år gamle «Heiberghytter». Vandretur og kanotur. Vi besøker Rågeloni (Sirdal lengste sandstrand) med kano.