Fjelleventyr over natten (24 timer)

En 24-timers overnattingstur med hundekjøring i høyfjellsterreng og overnatting i historiske fjellhytter. Destinasjon bestemmes av vær- og føreforhold og avtales i forkant av turen. Her blir gjester inkludert i forberedelser, stell og foring av hunder. Vi starter med en innføring i teori og sikkerhet før gjester kjører sitt eget hundespann inn i fjellet over tregrensen. Vi besøker områder nær Norges nest største verneområde – hvor Europas sørligste villreinstamme lever (http://www.nasjonalparkstyre.no/svr/). På denne turen er middag med påfølgende frokost dagen etter inkludert.  

Vi garanterer en minnerik opplevelse tett på elementene i samspill med natur, polarhunder og mennesker. Her inne på fjellet deler vi på alle praktiske gjøremål som fyring, vannhenting og matlaging. Historien fra stedet serveres under middagen. Husk å gi tilbakemelding om eventuelle allergier ved booking/forespørsel. 

Passer for

De som vil oppleve stillheten på fjellet og urørt natur fra hundesleden i variert terreng. Vi forventer at du har god fysisk form, balanse og er forberedt på litt action. Du vil få ansvar for å kjøre ditt eget hundespann. Aldersgrense 14 år. Min. 2 pers, maks. 5 pers.

Når

Tilbys på bestemte datoer i vintersesongen Januar til April (avhengig av snøforholdene).
Sjekk bestillingskalenderen ovenfor.
Start 11:00 på Sirdal Huskyfarm (hvis ikke kommunisert annerledes.

Hva bør du ta med

Vi forventer at du har med varme vinterklær (jakke og bukse), ull innerst, votter, varm lue, snøbriller og gode vintersko. Ta med en liten tursekk på sleden med ekstra klær, varm drikke og litt lommemat, da det kan være vanskelig å forutsi pauser underveis. Husk å ta med egen sovepose og tørt klesskift.

Pris

NOK 4,200,- per pers.

Bestill nå