Adventures

Vinter

Huskyfarm Opplevelse

Tre timers familievennlig program på Sirdal Huskyfarm. Vi starter i hundegården og hilser på alle polarhundene som er trygge og sosiale. Deretter ser vi litt på utstyr og forteller om hundekjøring.

Les mer »
Vinter

Dogsledding Adventure

Et tretimers program med hundekjøring i skogsterreng hvor gjester blir inkludert med huskyer før og etter turen. Vi starter med å hilse på hundene i hundegården og deretter kjører vi bil 5-10 min hvor turen starter, destinasjon er avhengig av snø- og værforhold.

Les mer »
Vinter

Mountain Adventure

En femtimers dagstur med hundekjøring i høyfjellsterreng hvor gjester blir inkludert med huskyer før og etter turen. Vær- og føreforhold vil alltid være med på å bestemme destinasjon som avtales med gjester i forkant av turen.

Les mer »
Vinter

Overnight Mountain Adventure

En 24-timers overnattingstur med hundekjøring i høyfjellsterreng og overnatting i historiske fjellhytter. Destinasjon bestemmes av vær- og føreforhold og avtales i forkant av turen.

Les mer »
Vinter

Premium Adventure

Dette er en unik overnattingstur med enkel høyfjellsluksus med hundespann inn til en historisk fjellhytte hvor alt er inkludert for to personer.

Les mer »
Vinter

Villmarksspa

Å synke ned i varme badestamper med stjernehimmelen som tak og elva som spiller musikk er en perfekt avrunding på en opplevelsesrik dag.

Les mer »