Vinter ADVENTURES

sirdal husky farm camp sirdal outdoor college sommer camp vinter camp HUSKYVISIT

Husky Visit

Velkommen inn i vår hundegård og møt 34 trygge og sosiale polarhunder i sitt naturlige element. Vår doghandler viser deg rundt og forteller om polarhunder og livet på Sirdal Huskyfarm.
Tre timers familievennlig program på Sirdal Huskyfarm. Vi starter i hundegården og hilser på alle polarhundene som er trygge og sosiale. Deretter ser vi litt på utstyr og forteller om hundekjøring.
Et tretimers program med hundekjøring i skogsterreng hvor gjester blir inkludert med huskyer før og etter turen. Vi starter med å hilse på hundene i hundegården og deretter kjører vi bil 5-10 min hvor turen starter, destinasjon er avhengig av snø- og værforhold.
En femtimers dagstur med hundekjøring i høyfjellsterreng hvor gjester blir inkludert med huskyer før og etter turen. Vær- og føreforhold vil alltid være med på å bestemme destinasjon som avtales med gjester i forkant av turen.
En 24-timers overnattingstur med hundekjøring i høyfjellsterreng og overnatting i historiske fjellhytter. Destinasjon bestemmes av vær- og føreforhold og avtales i forkant av turen.
En 3 dagers ekspedisjonstur med hundespann i høyfjellsterreng. Dette er turen for de med erfaring fra vinterfjellet og som er i god fysisk form. Her er vi to personer per slede.
Dette er en unik overnattingstur med enkel høyfjellsluksus med hundespann inn til en historisk fjellhytte hvor alt er inkludert for to personer.
Å synke ned i varme badestamper med stjernehimmelen som tak og elva som spiller musikk er en perfekt avrunding på en opplevelsesrik dag.
Bestill nå