Sommer ADVENTURES

camp sirdal summer camp children outdoor wagons horseback riding raft building archery hiking fishing swimming paddling

Camp Sirdal

Camp Sirdal er sommerleir for barn, ungdom og skoleklasser med base på Sirdal huskyfarm. Det tilbys et spekter av aktiviteter som hundekjøring, riding, flåtebygging, pil & bue, fjelltur, fisking, bading og padling for å nevne noe.
Velkommen inn i vår hundegård og møt 34 trygge og sosiale polarhunder i sitt naturlige element. Vår doghandler viser deg rundt og forteller om polarhunder og livet på Sirdal Huskyfarm.
Tre timers familievennlig program på Sirdal Huskyfarm. Vi starter i hundegården og hilser på alle polarhundene som er trygge og sosiale.
Et tretimers program med guidet fjelltur og selskap av huskyer. Vi starter i hundegården med å hilse på hundene og fortelle litt historie fra huskyfarmen.
Kano leies ut fra Sirdal huskyfarm, men må transporteres av kunde til padledestinasjon eller vi kan være behjelpelig med transport mot et tillegg i pris.
Å synke ned i varme badestamper med stjernehimmelen som tak og elva som spiller musikk er en perfekt avrunding på en opplevelsesrik dag. Kjenne varmen og svetten i en vedfyrt sauna, etterfulgt av et friskt isbad i elva.
Bestill nå