Adventures

Sommer

Camp Sirdal

Camp Sirdal er sommerleir for barn, ungdom og skoleklasser med base på Sirdal huskyfarm. Det tilbys et spekter av aktiviteter som hundekjøring, riding, flåtebygging, pil & bue, fjelltur, fisking, bading og padling for å nevne noe.

Les mer »
Sommer

Huskyvisit

Velkommen inn i vår hundegård og møt 40 trygge og sosiale polarhunder i sitt naturlige element. Vår doghandler viser deg rundt og forteller om polarhunder og livet på Sirdal Huskyfarm.

Les mer »
Sommer

Huskyfarm Opplevelse

Tre timers familievennlig program på Sirdal Huskyfarm. Vi starter i hundegården og hilser på alle polarhundene som er trygge og sosiale.

Les mer »
Sommer

Guidet fjelltur med husky

Et tretimers program med guidet fjelltur og selskap av huskyer. Vi starter i hundegården med å hilse på hundene og fortelle litt historie fra huskyfarmen.

Les mer »
Sommer

Kanoutleie

Kano leies ut fra Sirdal huskyfarm, men må transporteres av kunde til padledestinasjon eller vi kan være behjelpelig med transport mot et tillegg i pris.

Les mer »
Sommer

Villmarksspa

Å synke ned i varme badestamper med stjernehimmelen som tak og elva som spiller musikk er en perfekt avrunding på en opplevelsesrik dag. Kjenne varmen og svetten i en vedfyrt sauna, etterfulgt av et friskt isbad i elva.

Les mer »